dinsdag 12 mei 2009

Katarakt achterna !

We hebben het drukste weekend in lange tijd achter de rug. Jammer want naast druk was het ook, en vooral, een heel fijn weekend. Vrijdagmiddag vertrokken naar de hoeve Jadoul in Haspengouw - de prachtige fruitteeltstreek, remember Katarakt! - voor het traditionele 'Bende'-weekend. Voor zoonlief en mij was het al de derde editie (na 2007 en 2008 ), voor dochterlief en mijn liefste de eerste van een hopelijk lange rij ...

Ons bendeke is intussen zwaar aan het uitdeinen. Momenteel staat de teller op 12 volwassenen en 6 kinderen (tussen 6 jaar en 7 weken oud). En met twee zwangeren in het gezelschap belooft het volgend jaar nog ietsje drukker te worden.

Het was alweer een groot succes. Het weer viel goed mee dus er werd gewandeld en gebarbecued, de kinderen konden ravotten naar hartenlust op het binnenplein met trampoline, klimtoren enz., de kamers waren heel netjes ingericht ... Helaas heeft ons fototoestel de geest gegeven dus geen leuke kiekjes van al dat moois. Het was vooral fijn nog eens samen te zijn en ontspannen te kunnen bijpraten.

Wel moesten we dit jaar vervroegd naar huis want zondag vierden mijn nichtjes Tessa en Melissa hun communiefeest. En als trotse meter van Tessa mocht ik natuurlijk niet ontbreken. Na de kerkviering mochten we aan de feestdis aanschuiven in Hof ter Meyghem in Oudegem.

Zoon- en dochterlief waren na al dat gefeest uiteraard pompaf en moeten nu weer even wennen aan het rustiger dagritme van school en onthaalmoeder. Nu kan ik plannen beginnen smeden voor onze zomervakantie ... :-)

Vakantiestemmige zwaai,

Linneke

1 opmerking:

Mikelodeon zei

Tjonge wat gaat de tijd hard, is het alweer een jaar geleden?
Leuke traditie in elk geval!