In vervoering ...

Naar jaarlijkse gewoonte trok ik met De Bende en zoonlief op weekend. Dit jaar stond het domein Ten Hof in de Voerstreek op het programma. Een heel mooie streek op het drielandenpunt Nederland, Duitsland en België.

Met 11 volwassenen en 4 kinderen was de Vakwerkschuur tot de nok gevuld. Al had iedereen wel de luxe van een eigen slaapkamer met badkamer en was de woning voorzien van een ruime keuken, eetplaats en living - van claustrofobische toestanden was dus absoluut geen sprake.

Zoonlief kon het alvast appreciëren dat hij zijn moeder nu zelfs s nachts helemaal voor zich alleen had. En ook de faciliteiten - zandbak, klimtoestellen ... - vielen in de smaak want hij was met geen stokken binnen te houden en liep rond met een zalige smile op het gezicht en een metersdikke stoflaag van kop tot teen.
Het weer was fenomenaal dus uitgelezen voor wandelingen. Met de kinderen en hoogzwangere buik werd gekozen voor een kortere trip maar de anderen bonden de echte wandelschoenen aan voor een heuvelachtige tocht van 10 kilometer.

Maar ook de kortere wandeltochtjes brachten ons naar mooie plekjes en het bleef zelfs leuk voor de kindjes die konden ravotten, in het gras rollen, rondhollen en nadien hun laatste restanten energie uitleven in de speeltuinen.

En verder waren er natuurlijk de gezellige maaltijden samen, de avondlijke praatjes bij het haardvuur ... Kortom, de tijd vloog weer te snel voorbij.

Heimweevolle zwaai,

Linneke

Reacties

Martha zei…
Dat klinkt als een wel zeer bijzonder samenzijn. Leuke foto's :-)

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...