Het Bendeweekend editie 2010

En fijn dat het was! En mooi weer dat het was!! En spijt dat ik heb dat het alweer achter de rug is ...

Het voorbije weekend was er werkelijk eentje om in te kaderen. Het was namelijk tijd voor het intussen roemruchte 'Bende'-weekend na alle vorige edities (editie 2009, editie 2008 en editie 2007), met veel lekker eten en drinken en meer dan aangenaam gezelschap.

Intussen zijn we aangedikt tot een heuse bende met 12 volwassenen en 8 kinderen (tussen 7 jaar en 7 maanden oud). Deze keer hebben we ons verschanst in d'Eybeekhoeve in Watou, een mooi renoveerde vakantiewoning waar genoeg faciliteiten aanwezig waren om jong en oud te vermaken. Ook de kindjes hebben zich trouwens keurig gedragen. Geen geruzie, geen geduw, geen getrek, geen pruillippen ... Dat betekende ook heel ontspannen ouderparen zodat iedereen zowat liep te snorren en te spinnen van tevredenheid.

We hadden bijzonder veel geluk met het weer want na alle regen en koude van de voorbije maanden beslisten de weergoden ons te trakteren op zon, veel zon zelfs. Zondag was er wel een schrale noordoostenwind maar verder mochten we niet klagen en konden we mooie, zonovergoten wandelingen maken, inclusief kennismaking met de lokale streekproducten.

Kortom, het was plezant!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leren zwijgen ...

14 juni

Er waren eens twee poezenellen ...