Pretparkpret!

Het voorbije weekend stond er niets noemenswaardig in de agenda gepland en er lagen nog tickets voor Bellewaerde klaar die ‘op’ moesten voor het einde van de herfstvakantie. Zondag werd ook een dagje rustig herfstweer voorspeld dus we besloten het erop te wagen en kregen ook nog het gezelschap van lieve vriendjes dus dat kon helemaal niet meer stuk!

En het werd nog beter ... We hadden het park bijna voor ons alleen, zo kalm was het. Ik denk dat we zowat alle attracties hebben gedaan, sommige zelfs meerdere keren, dus we kregen echt waar voor ons geld. Nergens aanschuiven, plaats te over en een heerlijk warm herfstzonnetje om het helemaal af te maken. Het was uiteraard niet zo warm als in de zomer maar de waterattracties hielden we dan maar gewoon voor het laatst. Er waren dus enkel vrolijke en tevreden snoetjes te zien, bij jong én oud.

’s Avonds ook nog eens lekker gaan eten samen dus dat was werkelijk een dagje om in te kaderen! En zo heeft een mens weer energie om de werkweek aan te vatten ... En ook de komende weekends beloven het nodige vermaak met een paar fuiven (mensen die 40 worden, dat schreeuwt blijkbaar om de nodige feestjes) en etentjes. De babysitters van dienst mogen dus hun borst weer nat maken ...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...