Update ...

Het was even stil in blogland maar niet in ons Bollewerkje.

Zoonlief heeft vorige week met succes en onder grote belangstelling zijn eerste communie gedaan. Een drukke dag vol feestgedruis die vlekkeloos is verlopen. Trots als een gieter maar toch wel een beetje nerveus liep hij door het gangpad, tussen 67 andere communicantjes. Zowat alle kindjes moesten een tekstje voorlezen en kozen stuk voor stuk voor de timide aanpak waarbij het gretige publiek ingespannen de oren moest spitsen. Totdat zoonlief op kenmerkende wijze de kerkelijke glas-in-loodramen deed daveren met zijn twee volzinnen. Hij bleek alweer de enige die perfect verstaanbaar zou zijn geweest zonder microfoon, zoals voorspeld door het mamadier.

En toen mocht dochterlief beginnen aftellen want zaterdag vierden we haar derde verjaardag met een dagje Plopsaland. Nu ze de metergrens zowat heeft bereikt, zijn er heel wat meer attracties toegankelijk geworden voor haar, maar ons gevoelig hartje bleef toch veruit de voorkeur geven aan de babyvriendelijke molens (de Eendjes, de Kikkers en de Konijntjes – voor de kenners). Bij de terugreis waren we de parking nog niet af of het tweetal lag al prinsheerlijk te maffen op de achterbank.

Qua entertainment kon de voorbije week dus tellen!

Reacties

Eva zei…
dikke proficiat voor lenca! 't was me een beetje ontgaan! 3-dikke-kussen-van-ver (want besmet met angine en wie weet ook wat waterpokken van het kroost)

Populaire posts van deze blog

Leren zwijgen ...

14 juni

Er waren eens twee poezenellen ...