donderdag 21 april 2011

Het Bendeweekend-de-luxe ...

En toen was het weer zover: het beruchte Bendeweekend, deze keer in de Hoge Venen in een uitgelezen vakantieverblijf. Acht slaapkamers met badkamer, een privé wellness center met binnenzwembad, hamman, sauna, jaccuzzi en infraroodcabine ... Het recept bij uitstek tegen werk-, ouderschaps- en andere stress.

De sfeer was meteen optimaal. Echt bizar maar vooral erg fijn hoe je toch weer meteen op dezelfde golflengte zit met mensen die je hooguit één keer per jaar ziet.

Een traditionele groepsfoto mocht dan ook niet ontbreken!Ook het achtkoppige kindergrut heeft zich trouwens voorbeeldig gedragen: geen gepest of geruzie, enkel vrolijke gezichtjes en veel gestoei en gelach. En dat in alle mogelijke samenstellingen.Daarbij waren we bevoorrechte getuigen van voorzichtig opbloeiende romances.  
Zoonlief heeft trouwens geschiedenis geschreven want hij heeft voor het eerst echt gezwommen, dus zonder bandjes, plankjes enz. Hij was dan ook door het dolle heen en (terecht) zo fier als een gieter ...

Een rimpel- en wolkenloos weekend met veel quality time voor de kinderen, prachtig lenteweer, een mooie omgeving, alle nodige faciliteiten ... Opnieuw een memorabel bendeweekend dus. Een mens zou van minder compleet uitgeteld in de hangmat belanden ...

Aangezien we elk jaar in grotere luxe en weelde baden, lijkt het me nu toch werkelijk een immense uitdaging om volgend jaar nog beter te doen … :-)

Tot slot nog voor de nostalgici onder ons:

1 opmerking:

eva zei

hèhè - wij deden twee weken geleden ook de hoge venen aan - waren ook met een stuk of 20...!