Eenmalige aanbieding ...

Ouders die hun kindjes graag in aanraking brengen met de windpokken, kan ik alvast één adres aanraden de komende dagen: ons Bollewerkje. Dochterlief is nu ook in de ban van bolletjes en blaasjes. Eergisteren is 'het' gestart met een paar onschuldig ogende blaasjes op voorhoofd en in hals maar we wisten al uit ervaring dat het plots hard kan gaan. En inderdaad: sinds vandaag manifesteren de blaasjes zich steeds duidelijker. Zij zal de komende week/weken dan ook door het leven gaan met het koosnaampje 'Vlekkie'.

Een vreemde ziekte trouwens want de blaasjes komen er gewoon bij terwijl je er op staat te kijken. Je ontsmet elk blaasje heel zorgvuldig en als je rond bent, mag je opnieuw beginnen want dan zijn er plots terug nieuwe blaasjes verschenen ... Zucht!

De verschrikkelijke sneeuwman daarentegen begint zijn korstjesvel af te gooien. Aangezien hij het krabben niet steeds kon laten, zijn we benieuwd naar eventuele littekens. Ik zal alvast blij zijn als hij terug zijn poezelige velletje terug heeft want de voorbije weken leek hij wel een schubberig en schurftig wezen bij elke aanraking ...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

De verjaardagsvloek ...

14 juni