Waterige feesten ...

Gisteren stond het Donkmeer in de belangstelling : de Waterfeesten editie 2008 vond daar plaats. We waren te gast bij mijn ouders zodat we de festiviteiten als ware VIPS vanop de eerste rij konden waarnemen. Extra gewaardeerd door de constante aanvoer van spijs en drank - mijn moeder blijft van nature koken en voedsel aanslepen voor hele legerhordes ...

Tussen de vlagen door waagden we ons op straat om te bekijken wat de organisatoren zoal uit hun mouw hadden geschud om het volk te vermaken. Zoonlief keek met open mond naar de reddingsactie met de Sea King en de waterskishow, en verschanste zich nadien in een heuse F16 om te dromen van een toekomst als gevechtspiloot. Ik zal hem dus nog lichtelijk moeten kneden naar een meer humanitaire toekomstvisie ... :-)

Een groot deel van de namiddag bleef het gelukkig droog maar s avonds kregen we heel wat hemelwater te verstouwen. Dochterlief zat gelukkig lekker droog onder een plastieken hoes en trok zich dan ook niets aan van die natte ellende. Ze liet zich dan ook gewillig kieken in haar zondagse pakje. Ja, ik weet het, ze is onvoorstelbaar schattig ... :-)
Verliefde zwaai,
Linneke

Reacties

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...