12 augustus 2003

Jawel, vandaag welgeteld 5 jaar geleden kuste ik voor het eerst mijn liefste.

Zestien jaar daarvoor had ik de kans ook al eens gehad maar als 15-jarig schoolmeisje voelde ik me nog niet klaar voor een serieuze relatie, laat staan om te zoenen. De kalverliefde liep dus op de klippen. We zagen elkaar vijftien lange jaren niet meer en dachten waarschijnlijk ook niet meer aan elkaar. Daarvoor hadden we het te druk met ons verdere leven en onze verdere liefdes.

Maar begin augustus 2003 liepen we elkaar plots weer toevallig tegen het lijf en sprong de vonk nogmaals over. En op 12 augustus, een paar dagen na onze nieuwe ontmoeting, wou ik wel zoenen met hem. Graag zelfs. En dat doe ik nog steeds en hopelijk blijven we het nog vele, vele jaren doen.

Onvoorstelbaar gewoon wat er sindsdien allemaal is gebeurd. In die vijf jaren tijd hebben we samen een huis gekocht en zijn we verhuisd, zijn we allebei van job veranderd en hebben we twee kindjes op de wereld gebracht. Sommige mensen vreesden in het begin vast dat we te hard van stapel liepen en het allemaal te vlug ging maar ik heb nog geen milliseconde spijt gehad van mijn keuze. Ik voelde en wist gewoon dat hij degene was met wie ik de rest van mijn leven wou doorbrengen. En dat gevoel en die wetenschap zijn vandaag nog even groot, als ze niet nog groter zijn ...

Liefdevolle zwaai,

Linneke

Reacties

Eva zei…
jaja, ik herinner het mij nog als de dag van gisteren.....zucht....
Martha zei…
Wat een heerlijke terugblik :-)

Populaire posts van deze blog

Leren zwijgen ...

14 juni

Er waren eens twee poezenellen ...