Het pro en contra van kinderen ...

Het is nu officieel want het staat in de kwaliteitskrant De Standaard : kinderen zijn niet leuk! Wie het niet zo op kinderen heeft begrepen, krijgt er gratis zelfs nog drie tips bij. Is er meteen een forum opgestart om te argumenteren waarom kinderen wel leuk zouden zijn ... :-)

Reacties

Anoniem zei…
ik vind kinderen heel leuk omdat ze meestal van iemand anders zijn en ik er de leuke momenten mee kan delen en hen kan verwennen en als ze beginnen zagen ben ik riebedebie ;-))
Anoniem zei…
het is met kinderen zoals meestal in een relatie;
het ene moment schenken ze veel vreugde, het andere moment blijkt het zeer moeilijk om in harmonie te leven, alhoewel het met kinderen wel van een andere orde is en om andere zaken gaat, is het toch wel wat vergelijkbaar.
"wat je het meeste vreugde schenkt, brengt dikwijls ook het grootste verdriet" maar het maken het leven intens en zorgt ervoor dat we niet indommelen, zowel letterlijk als figuurlijk. het groeiproces van kinderen mogen meemaken, helpt ouders eveneens groeien en evolueren, om onbaatzuchtig en vrijblijvend te kunnen geven en delen.

Populaire posts van deze blog

Leren zwijgen ...

14 juni

Er waren eens twee poezenellen ...