Feest!

Het voorbije weekend stond helemaal in het teken van dochterlief en haar Eerste Communie. Het zonnetje besloot gelukkig om grotendeels van de partij te zijn dus dat was alvast één zorg minder. En naast de weerelementen droegen ook familie, vrienden en kennissen volop hun steentje bij om haar een onvergetelijke dag te bezorgen.

Want:
  • Liliia, de juf van de naschoolse opvang, mat haar een prachtig kapsel aan.
  • Meter Bin en haar ouders tooiden haar met glinsterende bling bling.
  • Tante Andra leverde het kleed aan dat nichtje Melissa tien jaar daarvoor had gedragen en een heus familie-erfstuk belooft te worden.
  • Juffen en schooldirecteur zorgden voor een sfeervolle dienst in het charmante kader van de donkkapel, schouder aan schouder met zes piekfijn uitgedoste klasgenootjes. 
  • De brievenbus puilde uit van de felicitaties en wenskaartjes. En dan waren er nog de vele mooie cadeaus die ze in ontvangst mocht nemen …
En toen moest het echte feest nog beginnen ...

Met 23 schoven we aan in de Salons ’t Oud Gemeentehuis voor een rimpelloos feest met heel lekker en verzorgd eten. Familievriend Norbert zorgde bij het dessert voor een extra feestelijke toets met een akoestisch optreden, daarenboven gestart en geëindigd met een eigen nummer speciaal voor dochterlief. Al die aandacht en vreugde deed haar tegen valavond verzuchten dat ze het toch zo jammer vond dat haar feest stilaan ten einde liep. Een ware topdag van begin tot eind, waar we nog volop van nagenieten dankzij de mooie herinneringen en vele foto’s en video's … Bij deze nog een heel welgemeende merci aan allen.
 
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leren zwijgen ...

14 juni

Er waren eens twee poezenellen ...