woensdag 26 september 2012

Het bendeweekend - the sequel ...

Het voorbije weekend stond in het teken van ons intussen beroemde en beruchte Bendeweekend. Deze keer ontbraken er helaas een paar bendeleden maar ons gezelschap bestond toch nog steeds uit 10 volwassenen en 7 kinderen.

We verbleven in een voormalig schoolgebouwtje ‘de Lindeschool’ in Wijtschate dat volledig was gerenoveerd en ingericht als vakantiewoning, inclusief oud klaslokaal als speelkamer. Alle voorzieningen - tot en met keukenhanddoeken, kruiden, vaatwasmachineblokjes ... - waren aanwezig dus het was een complete voltreffer! Waarschijnlijk één van de betere vakantiehuizen waar we al verbleven en dus een dikke aanrader ...

En ook het gezelschap was nog maar eens subliem. Het aantal uitstapjes bleef ietwat beperkt – stadsbezoek aan Ieper, wandelingetje op de Kemmelberg, bezoekje aan loopgraven van Bayernwald ... – want soms was het gewoon al voluit genieten om samen rond de tafel te zitten en te kletsen bij een natje en een droogje. Gezelligheid troef dus, en ook de kinderen hadden een superfijne tijd.

En dankzij onze nieuwste groepsaanwinst Kobe konden we ons nog eens volledig laten gaan en snuiven aan dat heerlijke babyluchtje, verdrinken in die grote babyoogjes, wegsmelten bij die ronde babybilletjes ... Aaaaah!


Geen opmerkingen: