Terug thuis!

Voor hij vertrok, werd zoonlief nog eens uitgebreid gezoend en geknuffeld. Want hij trok voor het eerst de wijde wereld in zonder ons ... Gelukkig had hij er wel zin in en vertrok hij dus vol verwachting. Al bekende hij wel dat hij ons toch zou missen.

En wij dan ...

Dankzij de foto's op de schoolwebsite konden we toch een beetje volgen wat ze ginder allemaal deden ... En de week ging heel snel voorbij. Ik had gedacht dat ik het veel en veel lastiger zou hebben met het gemis, maar het viel eerlijk gezegd best mee - nu klink ik als een slechte moeder zeker? Maar ik ging ervan uit dat hij een fijne tijd beleefde en dochterlief genoot met volle teugen van de exclusieve aandacht. Opmerkelijk was vooral hoe stil het huis was zonder hem ... :-)

Vrijdagavond konden we dan een vermoeide, hese maar tevreden zoonlief terug in de armen sluiten. Het was heel erg fijn om hem terug te zien en vooral te merken dat hij een leuke tijd gehad heeft.

En ja, hij had ons gemist en was blij terug te zijn. Al bleek hij vooral de televisie en wii gemist te hebben want zodra die in het vizier kwamen, hadden wij meteen afgedaan en vielen de verhalen over de bosklassen plots stil ... Welkom thuis, schattebout! :-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...