11 juli ...

De Vlaamse feestdag stond hier gelijk met een exclusief mama-zoon-dagje. Mijn liefste had een gewone werkdag en ook dochterlief werd verwacht bij haar onthaalmoeke na een weliswaar iets meer relaxt ontbijt dan op gewone werkdagen.

Eerste punt op de agenda was een uitgebreid zwembadbezoek met zoonlief. Kwestie dat hij zijn prille zwemkunsten nog eens vanonder het stof blies. Met succes trouwens. Een Olympisch record zat er nog niet meteen in maar hij kan toch al een halve zwembadbreedte het hoofd boven water houden.

Daarna even een korte wandeling op de wekelijkse markt van Dendermonde voor een beloofde stop aan het wafelkraam – anders krijg ik zoonlief voor geen geld mee voor een marktbezoek. Daarna pikten we vriendinnetje Birgit op voor een bowlingsessie. Na drie spelletjes, die we elk om beurten wonnen, ging ik terug dochterlief oppikken die net haar middagdutje had afgerond en konden ze samen buiten spelen, inclusief water- en balspelletjes en een afsluitend fietstochtje. 's Avonds klonk er dan ook geen gemor bij bedtijd, enkel diep gesnurk en gesnor na een paar minuten ...

Een veelbelovend voorproefje voor onze vakantie die volgende week start …

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leren zwijgen ...

14 juni

Er waren eens twee poezenellen ...