Vossestreken

Ons weekendje Vossemeren met vier dagen subtropische waterpret zit erop. Ons klavertje vier was deze keer in het gezelschap van Moeshke dus alle bedden waren rijkelijk gevuld.

De VIP-behandeling werd zeker gesmaakt : een verzorgingspakket in de badkamer, opgemaakte bedden, een flesje wijn en chocolaatjes als welkomstgeschenk en dat alles in een keurig huisje met elke ochtend ontbijt aan de deur en een even kakelverse krant. Er was zelfs een sauna maar 's avonds waren we meestal zo uitgeteld dat we het gewoon hielden bij een gezellige babbel voor de televisie.

Het zwemparadijs was vergelijkbaar met dat in Erperheide. Golfslagbad, peuterbad, glijbanen, wildwaterstromen ... Dochterlief ontpopte zich tot een echte waterrat en slaagde erin om in het peuterbadje zelf op de glijbaan te klauteren en er joelend weer af te glijden. Zoonlief deed minstens even enthousiast mee. Ook zijn voorkeur bleef uitgaan naar het brave peuterbadje dus een echte waterrat is hij nog steeds niet. Hopelijk is hij toch al een beetje opgewarmd want vanaf zaterdag heb ik hem ingeschreven voor een cursus watergewenning in het Olympos-zwembad. Benieuwd wat dat zal geven ...

Het was schitterend weer dus overdag konden we een wandelingetje maken of genieten van een terrasje met bijhorend ijsje. Vriendinnetje Anna kwam even langs met dochter Noa, net zoals toen. Gezellige bijkletstijd dus.

Enig minpuntje (nou ja) van de Vossemeren was de binnenspeeltuin. Die was in de vorm van een groots piratenschip waar volop in het zand en met water kon worden gestoeid en geknoeid. Concept en uitwerking waren origineel en leuk, maar vooral op maat van zoonlief zodat dochterlief enigszins uit de (piraten)boot viel. Erperheide blijft dus toch nog onze voorkeur genieten. Discovery Bay was leuk voor even, de Baluba Indoor Speelwereld stond garant voor een paar (halve) dagen subliem kindervermaak.

Doorweekte zwaai,

Linneke

Reacties

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...