Tweedehandsbeurs

Zondag hoop ik gouden zaakjes te doen. Ik neem namelijk deel aan een tweedehandsbeurs voor babygerief. Er staat in de garage al een berg spullen klaar, verpakt en gelabeld, nu maar hopen dat ik gretige afnemers vind want anders moet alles weer naar de zolder om daar stof te vergaren tot het einde der tijden.

Mocht iemand interesse hebben in een draagmand (met een resem attributen), een slangenkussen, een antirefluxkussen, een snoerloze babyfoon, papflessen en vooral veel, héééééééééél veel kleertjes, en dat alles aan een zacht prijsje, dan geef je maar een gil.

Ik ben alleszins ferm blij dat zoonlief intussen niet zoveel doorverkoopbare spullen meer achterlaat want meestal verslijt hij zijn kleren nu wel tot de draad. Dat is ook niet moeilijk met zijn wildebrasstreken. De neuzen van zijn schoenen en de knieën van zijn broeken vertonen de sporen van ontelbare kruip-, klauter- en valpartijen terwijl zijn truien en T-shirts alle kleuren van zijn kleurpotloden en -stiften vertonen, om van lijmsporen en verfvlekken nog maar te zwijgen ...

Afgedraagde zwaai,

Linneke

Reacties

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...