Doopsel Lenca - 21 september 2008

Mijn kleine Lenca,

Wekenlang heb ik geprobeerd in woorden te vatten wat je voor me betekent en hoeveel geluk jouw komst me heeft gebracht. Maar zoals bij alle prachtige wonderen in het leven, is dit bijlange na niet in woorden te vangen en blijf ik sprakeloos bij de kostbare schoonheid en het pure geluk dat je in mijn leven hebt gebracht.

Daarna heb ik geprobeerd te verwoorden welke wensen en dromen ik allemaal koester voor jou. Dat je levensweg vooral over rozen mag gaan, zonder veel doornen. Dat je altijd jezelf zal mogen en kunnen blijven. Dat je een rijkgevuld leven mag hebben vol wondermooie mensen die oprecht met jou begaan zijn en die ook in jouw hart huizen.

Maar waar zijn woorden nodig als ogen al zoveel kunnen zeggen? Ik hou van de momenten waarop onze blikken kruisen en een hemelse glimlach op jouw gezichtje verschijnt. Van de keren dat je van pure blijdschap ligt te kirren naar je knuffels in het park. Geluk zit in kleine dingen, lieve Lenca, dat weet je nu al en ik hoop dat je altijd zult doordrongen blijven van dat besef. Zodat de schoonheid van het leven niet aan jou voorbijgaat maar dat je elke dag kunt genieten van het moois dat je is gegeven.

Groei op, wees gelukkig en bovenal: wees jezelf. Wij zullen er altijd zijn voor jou, elke stap van de weg, en onze liefde zal als een levenslang licht op jouw pad schijnen.

Zwaai van ganser harte,

mama

Reacties

Martha zei…
Mooi linneke, heel mooi, daar word ik helemaal stil van
krista zei…
Proficiat met het doopsel van jullie jongste spruit.

Populaire posts van deze blog

Leren zwijgen ...

14 juni

Er waren eens twee poezenellen ...