Meer van dat!

Een zonovergoten weekend was ons deel. Zalig gewoon ... Een mens krijgt van minder plots de lente in zijn kop!

Zoonlief heeft urenlang buiten gespeeld met blinkende oogjes en gretig hollende voetjes. De buurtkinderen namen hem mee op sleeptouw en zo maakte hij voor het eerst kennis met echte jongensactiviteiten zoals 'kamp bouwen'. Dat je daarbij soms splinters in je vingers krijgt, heeft hij ook aan den lijve ondervonden. Ouch!

En gisteren voor het eerst terug naar de speeltuin van de Nieuwdonk. Plots viel me op dat hij nu een van de 'groten' op de peuterspeeltuin is, terwijl rond ons hordes één- en tweejarigen cirkelden met de obligate mama's en papa's in hun kielzog.

Hij wordt zo groot plots... Ik moest hem nergens meer bij helpen, correctie: MOCHT hem nergens meer bij helpen en als hij maar even kon, glipte hij naar de 'grote' speeltuin, klauterde op een touwladder en bekom onvervaard de hoogste toren met een meterslange glijbaan om met een brede grijns uit de glijbaanpijp te komen. Moeshke en ik hadden het vooral druk om hem in het oog te houden en overal achterna te benen want er was een heuse mensenmassa op de been en zo'n kwikzilverkleuter is verdwenen voordat je het beseft ... Een ontspannen dagje uit dus ! :-)

Maar t was leuk. Heel leuk. En het loont om zoveel exclusieve tijd met zoonlief door te brengen want hij was gisteravond superaanhankelijk en gul met liefdesbetuigingen, én vannacht moest ik maar één keer opstaan.

Met zonneënergie beladen zwaai,

Linneke

Reacties

Martha zei…
ja wat een heerlijke zonnige dagen :-)

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...