De nachten ...

Voor de bezorgde lezer: zoonlief heeft het pad van de horrornachten terug verlaten ... Hoera!

Hij wil wel niet meer in zijn eigen bed slapen en heeft het tweepersoons logeerbed ingepalmd. Maar we zijn al gelukkig dat hij eindelijk weer eens een deftige nachtrust heeft (en wij ook natuurlijk). Toen ik hem gisteravond vroeg of hij dan nooit meer in zijn autobed wou slapen, was hij heel duidelijk: neen, wat hem betrof, mochten we zijn bed aan zijn vriendinnetje geven ... :-)
Ik heb hem voorgesteld het bed voorlopig toch maar te houden voor zijn broertje of zusje - dat is trouwens met zijn prenatale gat in de boter gevallen - en dat was ook OK. Zolang hij er maar niet meer in hoeft te liggen. En we dachten juist dat hij pas op 30-jarige leeftijd, en dan nog met tegenzin, dat bed zou inruilen voor een meer volwassen exemplaar ... Zowat 1,5 jaar geleden was hij dan ook zo trots en blij met zijn stoere jongensbed.

Al zou het me eigenlijk niet mogen verbazen want zoonlief heeft nu eenmaal (veel) ruimte nodig en waarschijnlijk werd zijn eenpersoonsbed hem gewoon te klein. Benieuwd waar hij over een paar jaren zal slapen als zelfs een tweepersoonsbed te klein wordt voor zijn honger naar ruimte ... Als de tweede telg evenveel ruimte nodig heeft, zullen we stilaan mogen uitkijken naar een riante villa!

Ruimtelijke zwaai,

Linneke

Reacties

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

De verjaardagsvloek ...

14 juni