Feest!

Juist telefoon gekregen van de landelijke kinderopvangdienst en - hoera hoera! - we hebben opvang gevonden voor ons ukje in wording!!!!!

Jullie liggen waarschijnlijk allemaal plat van het lachen dat dit voor zo'n hoerastemming kan zorgen want ukje zit nauwelijks 14 weken in de buik en de planning van zijn/haar eerste jaren is al rond... Maar het is echt wel nodig om zo vlug op zoek te gaan. We moeten trouwens nu al met twee onthaalmoeders werken want de enige in Berlare die nog fulltime werkt, heeft pas plaats vanaf 2010 (!) dus zo manisch overcontrolerend ben ik niet.

Het bleek trouwens een heel puzzelwerk te zijn maar er zijn nu toch twee onthaalmoeders - waaronder zoonlief zijn moeke Sandy - wiens 'dienstrooster' op elkaar afgestemd is geraakt zodat we al één zorg minder hebben.

Ik kan het dus niet genoeg benadrukken. Lieve vriendinnetjes, zodra je teststaafje roze kleurt, nog voordat je het zelfs je liefste vertelt: spring meteen op de telefoon en pc en begin te bellen en te mailen om een plaatsje vast te krijgen. Meteen!

Wij zijn beginnen zoeken op 6 weken zwangerschap en enkel dankzij drie maanden bijkomend ouderschapsverlof zijn we veilig aan wal geraakt. Hallucinant maar heel erg realiteit ...

Opgeluchte zwaai,

Linneke

Reacties

Martha zei…
Oef, gelukkig heb ik de vruchtbare jaren reeds achter mij gelaten. Had geen idee dat kiddo's zo jong al reden tot stress kunnen zijn ;-)
Lin's ding zei…
Linneke, van harte gefeliciteerd met je b.i.b (is baby in buik natuuurlijk) Wat leuk om zo mee te genieten hoe dat allemaal verloopt. Wat een gedoe zeg met al dat geregel. Vergeet vooral niet te genieten van dat wondertje

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...