De storm voor de stilte ...

Het belooft (alweer) een hectische week te worden. Op het werk zijn er nogal wat losse eindjes om in eindfase vast te knopen en zijn er ook een paar avonden werk op verplaatsing voorzien want het zijn de eindejaarsconcerten van de Associatie Universiteit Gent, en daar mogen we een steentje toe bijdragen. Gelukkig voor het publiek niet op muzikaal vlak ... :-)

En verder moeten we nog voorbereidingen treffen voor het verjaardagsfeestje van zoonlief die zaterdag 3 kaarsjes mag uitblazen. Ik probeer opnieuw een kunstwerkje ineen te knutselen dat dan een jaar lang onze living mag 'opfleuren'. En verder breek ik me het hoofd over wat voor te schotelen aan de schare gasten. De hele familie komt over de vloer dus we zullen serieus wat drank mogen aanslepen, om van hapjes maar te zwijgen ... :-) En maandagavond geven we nog een - iets kleinschaliger - kerstavondfeestje bij ons dus zoonlief zal ongetwijfeld het noorden kwijt zijn na al dat feestgedruis ...

Maar na die drukke, drukke week kan ik starten met bijna twee weken vakantie ! Het geeft extra moed om er nog eens ferm tegenaan te gaan. Kwestie dat we met een gerust gemoed het land van dolce far niente kunnen betreden!

Feestelijke zwaai,

Linneke

Reacties

Anoniem zei…
Ooooh vakantie! Geniet ervan!

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

De verjaardagsvloek ...

14 juni