Logementen à la bonheur

Het was hier even stil. Niet dat ik dagenlang van ochtend tot avond in de keuken stond te zwoegen en slaven op culinaire experimenten om zoonlief tot lekkerbekken te verleiden. Maar het was wel druk op een andere manier.

Vrijdag vierde neefje N. zijn vierde verjaardag met een voetbalfestijn annex barbecue. Zoonlief hield het zowaar vol tot 22u30!


Zondag waren het dan Waterfeesten aan het Donkmeer met tal van activiteiten voor jong en oud, zoals een speelweide met springkastelen, ballenbad enzomeer.


Eergisteren kwam nichtje C. logeren. Gisteren gingen mijn liefste en ik gezellig 'presidenten' bij een stel vrienden. Neen, we lopen niet plots over van kapsones, dat is de naam van een vreselijk verslavend kaartspel dat ons al jarenlang in de ban houdt. :-)

En vandaag en morgen komen nichtjes T. en M. logeren! Een gezellige maar drukke boel dus die het buurmeisje daarnet deed opmerken dat ze ook wel eens bij ons wou komen logeren... :-)
Onze dagen staan dus grotendeels in het teken van het animeren en entertainen van hordes kinderen, het ravotten op straat en het zoonlief zo degelijk mogelijk afmatten zodat hij s nachts geen krimp meer geeft. Een scenario dat redelijk goed werkt want onze nachtrust wordt in grote mate gerespecteerd. Benieuwd hoe lang dat blijft duren als ik volgende week terug aan de slag ga, en als zoonlief naar school begint te gaan! Maar eerst nog wat genieten van het hier en nu. Zoals een potje frivool peutergegiechel van zoonlief en zijn buurmeisje-vriendinnetje op de achterbank van onze auto...










Maar nu is het hoog tijd om de nichtjes in bed te stoppen! Slaapwel allemaal...
Logeertanterige zwaai,

Linneke

Reacties

Anoniem zei…
Amai, een druk kinderanimatie bestaan :) Maar geef toe, al die lachende gezichtjes, daar doe je het toch graag voor!
Martha zei…
Geweldige foto door die autoruit enne wat voor kaartspel is in hemels naam zo verslavend en heet 'presidenten'???

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...