Dagje genieten met de vrienden


Schone slaper, originally uploaded by linnekevw.

Het hoeft dus geen kokend hete zomer te zijn om volop te genieten van barbecue, vrienden enz. Gisteren waren we te gast bij Lucky Luc, Mach and the sisters om in barbecuestijl de nationale feestdag te vieren. De 'bende' was bijna helemaal vertegenwoordigd dus t was megafijn nog eens tussen de vrienden te zijn. Het weer liet zich ook van zijn beste kant zien want er was regelmatig zon en geen druppel regen. Mijn snoet heeft dus nog eens zonneënergie kunnen opladen terwijl mijn mentale batterij volop 'boostte' van het gezellig gekeuvel. Zelfs de wespenzwerm die de sfeer bij tijden probeerde te torpederen, heeft uiteindelijk de duimen moeten leggen.

Zoonlief heeft zich minstens even goed kunnen vermaken met de grootse tuin en de nog gigantischere speelgoedberg. De hele namiddag stond voor hem dan ook in het teken van klimmen, klauteren, glijden, schommelen, fietsen, driewieleren, steppen, keukentje spelen, .... Tegen valavond was hij dan ook stikkapot, al hield hij met de glimlach vol tot de laatste snik.

Zoals het een vooruitziende mama betaamt, had ik gelukkig mijn voorzieningen getroffen. Ginder kreeg hij al zijn pyama aan en zijn melkfles voorgeschoteld. Op de terugweg kon hij dan ook ongestoord in een diepe slaap zakken want thuis moest ik hem enkel nog in zijn warme bedje overhevelen. Dat slaperig autoritje leverde ook nog eens een mooi plaatje op. Slaapwel, lieve schat. Nog vele zoete dromen gewenst!

Avondkussende zwaai,

Linneke

Reacties

Martha zei…
Da klinkt als een heerlijk ontspannen samenzijn,en wat een zalig slapend ventje.
Anoniem zei…
Ze zijn toch schattig als ze slapen hé :) en soms als ze wakker zijn ook ;)
Anoniem zei…
...please where can I buy a unicorn?

Populaire posts van deze blog

Leren zwijgen ...

14 juni

Er waren eens twee poezenellen ...