Snoepdagje midweek

Mijn parents zitten aan één of andere Spaanse costa te genieten van veel dolce far niente (en gelijk hebben ze). Aangezien zoonlief normaal gezien op woensdag wordt overstelpt met – zeg maar: compleet verzopen in! - grootouderlijke liefde, mocht ik de honneurs gisteren waar nemen en een peuter op speed entertainen. Al moet het gezegd, hij gedroeg zich voorbeeldig ! Zelfs het potje kreeg trouw bezoek. De kans op ongelukjes wordt bijna herleid tot nul als hij gewoon in zijn blote kont kan rondlopen... Dan gaat onze miniatuurnaturist zelfs volautomatisch op het potje. Dat scheelt ook lekker veel in was !

In de voormiddag zijn we naar de markt in Lokeren gegaan met ‘Meisje’ Binneke. Het weer zat mee en we konden dus gezellig kraampjes kijken, wafeltje snoepen, een parkje bezoeken en zelfs een plantenzaak leegroven. In de namiddag kon zoonlief nog wat stoeien in de tuin om dan compleet uitgeteld onder zeil te gaan. En toen kwam ook papa thuis en was de exclusieve mama-tijd voorbij.

Volgende week woensdag doen we het dunnetjes over. Zonder Binneke helaas want ‘Meisje’ moet volgende week werken. Ik heb alvast een schoolbezoekje gepland dus zoonlief hoeft niet te vrezen voor verveling. En verder die dag zet hij me vast weer op mijn plaats : een mama als handig hulp- en verlengstuk om hem bij al zijn ondernemingen en activiteiten bij te staan, zoals fiets duwen, van fiets helpen, spijs en dranken aanleveren, even enthousiast applaudisseren na zijn 100ste keer van de glijbaan als na de eerste, …

Ouderloze zwaai,

Linneke

Reacties

Anoniem zei…
veel geleerd

Populaire posts van deze blog

Er waren eens twee poezenellen ...

14 juni

Leren zwijgen ...